Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Česká spořitelna E-Pin

Kurzy mívá fio horší (přinejmenším ve srovnání se spořitelnou), ale neni to nijaká tragédie. Pořád patří mezi nejlevnější. U eur mě to netrápí, na ty mám účet zvlášť (a žádná banka netrumfne směnárny v centru prahy, slovenský kolega říkal o nějaké Tatrabance (má prý tři pobočky, z toho jednu někde ve starém smokovci), ta prý ano).
No je fakt, že na eura potřebuju druhou kartu (tak jako druhý účet), ale to beru jako to nejmenší, a je to i přehlednější.

Jsem teď v HR, tak schválně Fio 1HRK=3,48205 Spořitelna 3,472 je opravdu levnější.
Kupodivu je lepší taky čsob (3,477), přitom ta dřív patřila k dražším.
Když budu počítat haléř rozdílu, tak při 5000 kunách (17,5 tisíce korun) to dělá rozdíl 50 korun, což nepovažuju za takovou tragedii. Myslím, že výběr z cizího bankomatu u spořitelny stojí 40 korun (jestli to platí i na zahraničí, jinak to bývalo víc plus procenta) a jestli erśte počítá i svým klientů acces-fee tak ani výběr z jejich sítě se nevyplatí (mě chtěl počítat 28 kun což je zhruba stovka). Platby kartou jsou jiná, ale opravdu nechci mít kilometrový výpis (platit kartou se tu dá úplně všude snad i včetně veřejných záchodků, takže i to by byla cesta).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat