Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem pyšnost na poradně

Neviem sice na koho narazas (zostavam skromny;o)), ale celkovo si myslim, ze ludia beru debaty zbytocne moc vazne a nechapu, ze ked sa tu niekto s niekym pohada, ze to zostava tu a netaha sa to inde.
Priklad RMX je na debatach totalny chuj, ktoreho blbost ma neprestava udivovat.
Ale na debatach, na pc vie poradit, chova sa tam normalne a je to pre mna uplne iny clovek a netaham tam do naseho vztahu pocity z debat.
Inymi slovami...ja by som s nim normalne siel na pivo kludne, ci dal si rum (kedze tu mame taku temu), ale asi by sme sa muselo bavit o beznych veciach, mozno o pc, ci hrach, nie po politike, ockovani, EU a pod, pretoze by sme sa pohadali.
Co je vsak normalne, mna urcite bavi viac debata s clovekom, ktory ma iny nazor (ak ma argumenty) ako s clovekom, ktory mi pritakava a utvrdzuje ma v tom, ze pravdu mam ja (co ked nemam;o))?
Takze este raz hosi (JaFi, Kurte a spol)....toto su debaty a berte to s nadhladom, pretoze to, ze mame ine nazory a podavame ich mozno nejako expresivnejsie obcas neznamena, ze si ako ludia nerozumieme.
Na debay si mate prist oddychnut a nie si odtialto odnasat nejaky blby feeling.
P.S. Ze je to tu obcas narocne uznavam. Teraz ma pauzu od debat JaFi, ja som si ju uz tiez zoparkrat dal (par dni, dokonca aj 2-3 tyzdne tusim) lebo tiez beriem obcas veci osobnejsie, ale nikdy nebudem menit svoj nazor na JaFiho, ktoreho si velmi vazim len preto, ze na debatach sa prezentuje (z mojho pohladu) ako jedinec so silnou zavislostou na konspiraciach.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat