Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nosíte v kapse nůž?

Ale jo, i v kapse nosim nuz - jakysi pseudosvycarak - na otvirani konzerv, lahvi s pivem i vinem, ruzne to dloubani (ma zelizko na kopyta) a sroubovani (krizovy a plochy sroubovak) - samozrejme specializovane nastroje jsou vzdycky lepsi, ale ne vzdy je clovek ma dost pri ruce. (Jo, neco jako pilnicek ma taky, ale tak zoufale, ze radsi v te kapse nosim o opravdovy pilnicek na nehty)

Na krajeni to moc neni, prilis male a mekke ostri, na to mam u pasu normalni kuchynak (teda puvodne reznicky nuz) - a ten pouzivam mnohem casteji, tak v prumeru 10-20x denne a hrozne vyhodne je, ze jen pomyslim a uz ho mam v ruce - takze otevirani vseho mozneho jako krabic, obalek, baliku, rezani provazku, rozebirani 6-packu, otvirani kabic s pitim, krejeni chleba, nebo bagety, nebo zelenimy a ovoce ... proste resim jako civilizovany clovek a nemusit to rvat zuby-nehty jako nejake dive zvire

Par ruznych veci podobnych Sempromovo odkazu mam doma na zdi a beru to ssebou, jen kdyz cekam, ze to mozna pouziju (ruzne akcni akce) nebo se mi to hodi ke kostymu (spolecenske akce) (Jo, ty uz neco vazi, ale to zase vetsinou beru i krouzkovou kosili a to se to ztrati)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat