Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cestování

Já jsem na tom úplně stejně. Jako podíval bych se po Evropě, někde jsem i byl, ale za každou cenu mě neláká trajdat za hranice a cestuji dost po domovině. Letos jsme i s děckama prubli Jižní Čechy, chystal jsem se na to dlouho a využil toho, že kvůli Covidu tu nejsou cizinci a tak lze v klidu projít profláklý turistický magnety a nebýt za socku, když na číšníka v hospodě promluvím česky. Moc jsem chtěl manželce ukázat Hlubokou a podívat se do Krumlova a to se povedlo.

Taky tu máme sortu lidí, co každoročně cestují "k moři", ale absolutně nemají ánung, jaký skvosty mají za barákem, protože když je to blízko, tak jim to nepřijde zajímavý. My máme blízký okolí prolezlý a známe kdejakou díru, vyhlídku, rozhlednu, zříceninu (byť z ní zůstaly jen základy), hledáme památníky, nebo i jen nějaký studánky. Minulej tejden jsme našli jednu a v ní byla vyloženě božská voda.
Máme docela problém najít něco, kde jsme ještě nebyli a není to hodinu cesty autem daleko. Mám štěstí na kolegu v práci, kterej mi občas dá nějakej zajímavej tip.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat