Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cestování

Tak pro me je to koupaliste v Plasich - benzin za 150Kc a cela familie se racha. Koupak peknej, cistej. A za rohem je muzeum stavitelstvi(pobocka NTM!) a pivovar!
Pokud jde o more, tak turisticka velkovykrmna na severu italie v druhy pulce zari. To je fakt hodne cost-down dovolena(spis desitky nez stovky € na osobu), pricemz pro milovniky valeni se u more porad v pohode. Ale i tam jsou zajimavy mista kam se da utect, kdyz clovek nechce byt na plazi. Palmanova je treba zajimavy misto.
Jestli ten rozpocet neni uplne napnutej jak struna, tak pobalti, IMHO nejlip Litva kolem Klaipedy. Ale to az pristi rok, idealne prelom cervence a cervna. Voda prijatelna, v Kurskym zalivu fakt i tepla, duny nadherny, v pisku jantar. Tim ,ze je to na severu, veeelmi dlouhy dny, vlastne jen nauticky soumrak na par hodin. Bohuzel, ta cesta neco stoji, neni to za rohem. Slibuju si, ze si to tam dam nekdy s karavanem, myslim ze by tomu tam slusel ze vseho nejvic.
Pro otuzilce je tu Holandsko, plaze piscity, duny hezky, ale je to koupani na Evu, at se citis byt jakymkoliv pohlavi... Mozna v neoprenu by tam clovek vydrzel dyl nez par minut. Jinak je to zajimava zeme. Strasna krajina, mili lide, cihlicky vsude. Zajimavy je vsechno krome centra Amsterodamu mezi 10:00 a 04:00, Keukenhofu a Naardenu - vyhnout se!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...