Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Slovenska sporiteľňa mám aktivovovane povolené prečerpanie

IMHO ti je tam proste rovnou pripsali a spolehaji, ze si to neohlidas a budes si myslet, ze pokud jsi v plusu, tak ze nedluzis ... a pak si to pekne vyberou i s uroky.

Hele, me taky z banky furt pisou, ze by mi radi poskytli nejakou tu pujcku a ze si muzu "strasne snadno a vyhodne" prevest penize z kreditky na ucet a jeste si na ni nastavit minimalni splatku. A u kazde trochu vetsi platby mi davaji zaklikavatko, ze zaplatim jen zlomek a zbytek mi na to pujci.
Akorat, ze ty uroky za pujcky, kreditku, doplaceni jsou radove vyssi, nez co mi plati za uroky z ulozenych penez a tech mam ulozeno tolik, ze to ty platby v pohode pokryje, kreditku splati naraz celou a furt tam zustane dost a dost - takze bych byl na hlavu padly, kdybych na kreditku splacel minimum, nemel tam nic a platil desne uroky, vzal si tu pujcku a platil dalsi desne uroky jen abych mel na ucte vetsi cislo, ze ktereho mi nezaplati nic, nemluve o tom postupnem splaceni vetsich castek - jasne, ze by se jim libilo mi pujcovat penize na 10% urok a pak mi z nich platit 0.001% urok zpatky (takze bych jim platil 9.999% ale mel bych na uctu cislo o kousek vyssi a to se ... ne, nevyplati, ani omylem)

A samozrejme se tyhle neustale nabidky nedaji zadnym pricetnym zpusobem zrusit, protoze furt doufaji, ze jednou tu chybu udelam. A kdyz ne ja, tak nekdo jiny ...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat