Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzúra za hranici normálneho

Sice jsem taky toho nazoru, ze internet je pro vsechny a protoze stale jeste mame vsichni moznost si vytvorit na internetu vlastni web, tak muzeme dostatecne vyjadrovat sve nazory a tudiz to, ze je nekdo nemuze vyjadrovat vsude, neznamena, ze se jedna o cenzuru.
Ma to ale i druhou stranu a to tu, ze pokud se nekdo na webu oznacuje za diskuzni forum a stanovi pravidla pro diskutujici a nasledne by tyto pravidla sam porusoval tim, ze by mazal nechtene komentare, ktere ovsem pravidla neporusuji, jedna se o podvod. Kdybys nekoho takto podvadel mimo internet, tak by nejspis nasledovalo trestni oznameni pripadne soud. Na internetu se ale spousta podvodu promiji, jakoze to preci nic neni, kdyz je to jen internet. Musim teda jednoznacne odmitnout podle me dost hloupy nazor, ze si vlastnik webu muze delat co chce. Muze, ale jen do te chvile nez se dobrovolne zavaze nejakymi pravidly, ktera nasledne sam porusuje. Nikdo vlastnika nenutil vydavat pravidla pro diskuze, kdyz je nechce dodrzovat a to se na zpravodajskych webech bezne deje nebo aspon delo, uz tam par let nechodim prave kvuli tomu.

Jinak mi ale vic sedi zakony nespoutany internet, nez kdyby se na nej hledelo prisne dle zakonu. Paradoxem je, ze v takovem nespoutanem prostredi maji nekteri tu drzost se dodrzovani zakonu dozadovat a pritom titiz lide je zaroven zcela ignoruji! A ceske "zpravodajske" weby jsou toho zarnym prikladem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat