Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Připravte se na nejhorší. Stát spustil portál, kde se dozvíte svůj důchod

Neboj se, nedozvíš se nic, protože se nikam nepřihlásíš :-)

Servery ČSSZ jsou naprosto nedostupné, někoho moudrého napadlo to spustit "na stejném místě" jako jsou online záležitosti týkající se třeba zaměstnanců. Ani náhodou se mi nepodaří odeslat třeba měsíční přehled pojistného z mezd", cokoliv načíst… vyprší čas spojení, server nenalezen, chyba https, bla bla bla. Prý dělají na nápravě.

To byl hodně moudrý nápad, to vydání článku na Seznamu :-x

---
Pokud se tam přihlásíš, proč by ses měl děsit? Do důchodu daleko, než se tam dostaneš, mnohokráte vše změní. Já jdu do předčasného 1.2.2022, krácení mi nevadí, výše mi také nevadí, čekal jsem spíše míň, jsem spokojen. S tím, že důchod bude relativně malý, počítám desítky let a jsem na to připraven. Obecně, čím menší výplaty, příjem, tím méně bude člověk nemile překvapen. Švagr, když šel do předčasného důchodu, vyměřili mu +/- stejnou částku, jakou bral v čistém (dělal za minimální mzdu, předtím snad 15 let podnikal s minimálními odvody). Pokud dnes někdo bere třeba 50, jde do důchodu, bude to pořádný sešup.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat