Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tornádo

Presne tak, som rád, že už to tu niekto naznačil. Chystal som sa na to aj ja, ale bál som sa, že by som to tu schytal snáď od všetkých a nemal som moc náladu rýpať. :-D
To čo spravili je samozrejme hyenizmus, ja to tiež odsudzujem, ale (bohužiaľ) nevidím dôvod na vykašľanie sa na ľudské práva po vzoru arabských zemí a rozsekať "páchateľom" prdel na mašličky.
Je to poburujúce ale teraz keď sa nad tým zamyslíme bez emócii, aký zákon páchateľ porušil? Ak máte niekto tú informáciu, tak prosím napíšte, na základe čoho ho odsúdili na 10 rokov, mne sa to nechce hľadať. Podvod?

Keď teraz skúsime bez emócii, tak sa vlastne ničoho nelegitímneho nedopustil, iba využil blbosť organizátorov zbierky. QR kód je blbá technológia, priam si pýta zneužitie na takýto spôsob. Kto na báze takejto technológie bez rozmýšľania zorganizuje zbierku, je proste so všetkou úctou k pôvodnému zámeru idiot. A kto prispieva na pouličné QR kódy bez overenia, komu skutočne patria, je takisto idiot. Ten, kto idiotizmus na oboch stranách využil, je síce vychcaný hajzlík, ale určite nie idiot (v zmysle hlupák, neinteligentný jedinec). Prečo by sme mali ľutovať idiotov a vytvárať zákony, ktoré ich chránia? Tým pádom iba vytvárame viacej idiotov a tí sa nikdy nenaučia chrániť sa pred vychcanými hajzlíkmi, lebo predpokladajú, že sú pred nimi legislatívne chránení, ale tí hajzlíci si vždy nájdu cestu a je lepšie naučiť sa preventívne nedávať im žiadnu šancu ako potom riešiť dôsledky svojej stupidity.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat