Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tornádo

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/niciveho-tornada-uz-vyuzili-podvodnici-cinklym-qr-kodem-odklaneli-penize-od-prave-charity-40364567

Mají vyhlásit výjimečný stav (tady by to alespoň od toho půlročního mělo smysl) a podobné hyeny ve zkráceném řízení rovnou posílat do báně. Předpokládám, že se dá zjistit, kde ty peníze z upravených QR kódů končí a komu patří.

edit, aktualne.cz

11:25

"Dnes ráno byla zadržena osoba, která má spojitost s falešným QR kódem u sbírky Diecézní charity Brno. V souvislosti s tímto kódem nebyla zneužita žádná finanční hotovost. Motivaci a okolnosti tohoto konání vyšetřujeme," uvedl Tržil

To je neuvěřitelné co mohou být někteří lidi za <píp> (původně jsem tam měl "kurvy", ale ty přirovnání k tomuto zmetkovi nepochybně nezaslouží)

Možná bychom mohli převzít některé alternativní tresty z konzervativních arabských zemí, tady by to bylo nanejvýš vhodné… Vykašlat se na lidská práva a rozsekat mu prdel na mašličky.

---
Jedna "naše" zaměstnankyně před pár lety dostavěla barák v Mikulčicích. Střecha pryč, stropy pryč, kus kuchyňské linky(!) pryč, lednička zůstala na místě, ale je "rozstřílena" střepy a křidlicema/taškami.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat