Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Fanoušci, milovníci kopané nebo náhodilí diváci - jak se vám líbí dosavadní průběh fotbalového EURA?

Pokud bys nekdy fotbal hral, tak by ses tomu zasmal jako ted ja tvemu hloupemu prispevku. Musis byt na tom hristi neustale v pohybu, naopak sprint, stat, sprint stat, ty rychle zmeny nejsou vubec prijemne, v tomhle to maji atleti mnohem lepsi, proste si odbehnou svuj zavod v kuse a maj vyrizeno.

A pro mifa: U fotbalu si nemuzes kazdy 3 minuty sednout na lavicku a odpocivat si, tam jses na hristi celych 90 minut a zadny odpocinek a piticko na lavicce neprichazi v uvahu! :-p

---

Kazdy sport je perfektni, akorat nam kazdemu nejdou uplne vsichni, to z nich ale nedela blbe sporty. Ja, jedine cemu nerozumim, proc sledovat sport v televizi, ikdyz zrovna fotbalisti nekdy maji dobre herecke vykony, radeji se podivam na normalni film, kde hrajou skutecni profici. Nesleduju zadny sport, snad na zimni olympiade mrknu na metanou, kdyz mam prilezitost, ale ze bych to sledoval s nejakym napetim se rict neda. Jedine, co bych sledoval, kdybych byl v duchodu, je cyklistika (Tour de France, Giro, Vuelta), nemam na to cas a prenosy jdou obvykle kdyz jsem v praci a jeste na stanicich, ktere snad ani nejsou na internetu. Tam me ale krome samotneho sportu bavi koukat i na tu prirodu kolem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat