Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Občas v TV vidím nějaký reklamy. Obvykle jsou mi ukradený, ale některý jsou tak "politicky, gendreově, rasově a jinak vyvážený", až je mi z toho na blití. Vliv BLM a povinné "rozmanitosti" je takovej, že to dosahuje přesně opačnýho efektu - doposud mi byli černí, asiati, teplí, přešití tak nějak ukradení, ale ta povinná vyváženost začíná způsobovat, že se mi těžce protiví.

První reklama (Zalando) - přehlídka křepčících úchylů, chlapů v ženských šatech, černochů, hnusných ženských. Oni to nazvali "aktivisté optimismu". Jsou mi tam odporní všichni a to mě ta reklama má nalákat na to, abych si v jejich e-shopu koupil nějaký hadry. Ani nemám chuť se na ten e-shop podívat. Pěkná holka v šatech tam není. Proč ne? To je asi obchod pro podivíny, tak tam nenakoupím.

Druhá reklama - (rum Kapitán Morgan) - tři lidi, první (běloch) otevře skříňku, vytáhne flašu, druhej je asiat a řekne "párty může začít", třetí je černoch a zachřestí skleničkama s ledem. Prostě dokonale rasově vyvážená reklama. O stupeň lepší, než Zalando, ale furt je tam vidět ta "rozmanitost". Mimochodem, tohle slovo už mi taky začíná být protivný.

Závěrem klasický citát z Pelíšků:
Pokrokáři všech zemí, vyližte si prdel!

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat