Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Ak sa bavime o slovenskom tak odpoved znie nie, neovplyvnuju.

Různé nadace platí platí školám granty na výzkumy různých pofiderních záležitostí - typicky třeba u nás vede Masarykova univerzita. Ministerstva školství jsou zase korumpována Norskými granty, jejichž udělení je podmiňováno začleněním určitých věcí do osnov. Pochybuju, že by to bylo na Slovensku jiné než u nás. Neziskovky zase působí na školách formou přednášek, materiálů. Takže z mého pohledu ano, ovlivňují. A pochybuju, že to na Slovensku je jinak.

Proč stavíš homosexuály a pedofily na stejnou úroveň? Pedofilie je zakázaná, pro LGBT+ je zakázaná propagace. Já v tom vidím velký rozdíl a nepřipadá mi, že by to byla stejná úroveň. Nebo snad myslíš, že pedofilie zakázaná není, jen se nesmí propagovat?
Já třeba nerozumím tomu, proč by se měla LGBT+ být propagována na školách a to už od úplného začátku. Proč by se měly plést hlavy dětem už v mateřských školách, že mají právo si vybrat, jestli chtějí být chlapečkem nebo holčičkou? Mě osobně tohle vadí.

A jeste citace

Maďarsko čelí kritice, že jeho nový zákon o trestání pedofilie obsahuje pasáže, které jsou potenciálně diskriminační vůči homosexuálům. Legislativa například zakazuje školám a médiím ukazovat dětem obsah s homosexuální tematikou.

Tolik k jednomu pytli s pedofilii

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...