Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Oscar je ohodnocení kvalit filmu. Ocenění znamená diváky, diváci znamenají peníze.
Ale když někdo dopředu určuje, co ve filmu musí být, aby mohl být vůbec hodnocen, je špatně.
Asi jako by na běžeckých závodech sudí hodnotili výkony jen těch běžců, kteří budou mít proužky, nebo kolečka na tričku. Kdo nebude mít, nemůže vyhrát cenu, i kdyby tam byl dvakrát rychleji, než ostatní. Takže všichni si pro jistotu oblečou proužkovaný tričko, i když vědí, že je to kravina, ale chtějí být hodnoceni, protože výhra v tomto závodu je vstupenkou na Olympiádu. Kdo nestihl pořídit proužkovaný tričko, tak si tam alespoň nakreslí fixem pár koleček.
Ale to ty vidět nechceš, zase budeš mlet o tom, že k čemu Oscar. Samozřejmě k hovnu, ale uděluje se už desítky let a tak je to takovej etalon nejvyššího filmovýho ocenění a chtěl bych vidět producenta, kterej by pro svůj film toto nechtěl, resp. bylo by mu jedno, jestli jeho film bude někdo chtít vidět.

Teď bych docela rád viděl, co by musel Jákl do svýho Žižky zakomponovat, aby měl šanci na Oscara. Homíky moc středověká křesťanská společnost nebrala a Žižka by s nima udělal krátkej proces, černocha jen jako raritu do cirkusu, takže by BLM řvali a ženský tam stejně budou, protože ty jsou v populaci tak nějak přirozeně zastoupeny zhruba 50 procenty.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat