Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Pokud to neni oznaceno jako dokument, tak takove blbosti jako 100% autenticitu neresim, protoze tam neni nikdy. Ty se mozna citis jako borec kdyz ukazes na cerneho aristokrata ze to neni autenticke, ja bych se ale z toho zblaznil protoze spousta detailu v tech filmech/serialech je spatne/neautenticky. Tusim o ktery serial ti jde, nevidel jsem ho a netusim proc bych mel byt pobouren hereckym obsazenim. Jestli je to pro tebe tak hrozny problem tak se na ten serial proste nedivej, evidentne nejsi cilova skupina. A nerikej ze te nejaka lobby nuti se na nej koukat.
A ze jsou pro tebe filmy ktere se ti nelibi chujoviny a ty co na ne kouknou hned odsoudis je dalsi znamka tve omezenosti. Ja se divam prakticky na vsechno, jestli te bavi zit jen ve sve bubline je to tvoje vec ale pak si nehraj na to ze mas nejaky prehled.
Jednoduse bys chtel mit vsechny filmy a serialy jen podle sveho a kazdy kdo by se chtel koukat na neco jineho by mel jit do tveho prevychovneho tabora "jak se koukat a natacet jen ty spravne filmy". Predstav si, ze existuji i lide kteri maji jiny vkus nez ty a tvuj vkus/nazor neni lepsi nez jejich.

ps, ta chujovina se jmenuje Nazis at the Center of the Earth, a je to tak hrozny ze se to musi videt co jsou lidi schopny napsat a zfilmovat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat