Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Ono to nie len o SLA, predviedol to tu prednedavnom aj Hastrman, ktory mi tu ukazal uzasnu logicku uvahu, vyprodukovanu v jeho fantazii. V Korona vlakne som namietol, ze co chce ockovat na Bolerioze, ked nejde o virus. Na to som bol opraveny, ze sa ockuju aj proti bakterialnym chorobam (co je spravne, ja svoj logicky skrat uznavam), ale co ma dorazilo bola Hastrmanova uvaha, ze ja som povazoval TBC za virusove ochorenie. TBC som nespomenul a jedine, co som si dovolil napisat bolo, ze co chces ockovat na Bolerioze, ked ide o bakterialne ochorenie.

Ja som vedel, že toto ti nedá spať. :-D Bohužiaľ si nestihol ma ešte "odpinkať", vlákno sa zamklo, čo?
Pritom moja úvaha bola veľmi logická a čudoval by som sa, keby nebola pravdivá. Jediné, čím sa môžeš obhajovať, je, že si skutočne explicitne nikde netvrdil, že TBC je vírusové ochorenie, ale tvoje tvrdenia priamo implikujú, že si si to myslel.
Takže ja som sarkasticky narážal na to, ako si tu podaktorí myslia, že vakcína sa dá vyrobiť proti každému infekčnému ochoreniu a že aké je to super safe, lebo s tým už máme 200 ročné skúsenosti. Ja som veľmi šikovne porovnal dve nepríbuzné ochorenia, hoc obidve bakteriálneho pôvodu, aby som ukázal, že je úplne idiotské na základe úspechu prostriedku proti jednému ochoreniu automaticky prisudzovať rovnaký úspech aj prostriedku proti úplne inému ochoreniu fungujúcemu na inom princípe. Ty si ma naopak veľmi neohrabane a neúspešne chcel chytiť na tom, že toto predsa nemôžem porovnávať, lebo borelióza predsa nie je vírus, a teda sa nedá proti nej očkovať. A to si strelil potom, čo som dal do protikladu TBC a boreliózu. TBC, o ktorom si vedel, že vakcína naň existuje, lenže si nebol znalý toho, že neočkuje sa iba proti vírusovým ochoreniam, čo priamo vyplýva z tvojej vety, citujem:

Bolerioza nie je virus dilino. Co chces vakcinovat?

Z toho celého vyplýva, že si TBC zrejme považoval za vírus, keďže očkovalo sa podľa teba iba proti vírusom a na nevírusoch nie je čo očkovať. To, že teraz argumentuješ tým, že TBC si predsa nespomínal a priamo si netvrdil, že TBC je vírus, pričom je úplne priehľadné, že si si to myslel, je z tvojej strany už len demagógia a také to typické stočenie kormidla na poslednú chvíľu, že já som to predsa priamo nepovedal a priamo mi to nemožno dokázať. Mi to pripomína Kotlebu a jeho hranie sa s ciframi, ktorý to pred súdom tiež predsa tak vôbec nemyslel, len všetko tomu naznačuje...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat