Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

To mas sice pravdu, ale prave si vem ten starej Star Trek a ten novej. Ze v tom starym hrajou lidi ruzny barvy pleti je proste prirozeny, protoze se da ocekavat, ze jednou treba budeme dobyvat vesmir spolecne. Nakonec momentalne nejznamejsi astrofyzik sveta Neil deGrasse Tyson je cernoch a mimochodem se taky zaradil do te skupiny zlych "rasistu", protoze rekl, ze Islam je zvracene nabozenstvi, ktere odporuje vzdelanosti a pokroku. A dokumentoval to poctem nositelu Nobelovych cen za vedu, ktere tato nejpocetnejsi skupina lidi na svete ma nebo spis nema.

Zpatky k serialum, treba Battlestar Galactica (moje nejoblibenejsi sci-fi), taky tam vystupujou lidi ruzny barvy pleti. Do jednoho dilu dokonce spoluscenarista ceskeho puvodu protlacil pilota Nováčka, akorat ho nenapadlo, ze tu roli daji cernochovi, takze je to s tim jmenem smesny, ale i tam je to v pohode a nikdo by tvurce serialu nepodeziral z multikulty. A proti tomu ty homosexualni sceny v nejnovejsim Star Treku, hnus, vypnul jsem to.

Ono muzes mit pravdu, ze na Zapade ten levicackej zrovnopravnujici multikulty trend trva uz delsi dobu, ale za prve to drive tak netlacili jako to tlaci dnes a druhak my jsem od toho byly odtrzeny, protoze u nas jsme zrovnopravneni byli a rasismus tu neexistoval.
Pamatuju si, jak jsme nekdy ke konci 90. let jeli s tatou v Praze metrem a pristoupili cikani a tata si instinktivne zkontroloval kapsu, jestli tam ma jeste penezenku. Pak rikal, jak je to hrozny, jak ta nove nabyta demokracie u nas dopadla. A to proto, ze cele mladi chodil hrat s cikanama fotbal, blbnout ven a nenapadlo by ho, ze by ho meli okradat. Az kdyz v devadesatkach nastupujici prvni generace ceske multikulty slunickarske levicacke lobby vytvorila atmosferu zlych cikanu, ktere musela chranit, tak se jich logicky normalni lidi zacali bat. Takze uplne stejnej pripad jako ta multikulty dneska. Chces nejak dostat lidi proti sobe, vytvor skupinu, ktery druha skupina udajne ublizuje a razem jdou ty lidi proti sobe. Dneska ty cernosi (nutno zduraznit, ze zdaleka ne vsichni, spis ti mene inteligentni) vubec nachapou, ze jim to BLM ve skutecnosti ublizuje a ze kdyz budou pozitivne diskriminovany, ze je to furt diskriminace z toho normalniho zivota.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...