Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Btw pokusy o nasilne zrovnopravnenie ludi su tu uz desatrocia, takze to nie je zalezitost poslednych rokov ako sa tu niekto pokusa navodit dojem.
V minulom storoci v USA boli pokusy (neskor zrusene) zvysit zamestnanost black people napriklad tym, ze pri prijimacich testoch na rovnaku poziciu im stacilo nazbierat menej bodov ako bielemu uchadzacovi.
Po case to zrusili.
Vznikol pojem pozitivna diskriminacia a mornalny clovek ju samozrejme odsudzuje.
Priaznivci Star Treku si urcite spomenu na rasovo vyvazene posadky uz od pociatkov vzniku tejto legendarnej serie...a to sa bavime o cas 80 rokov dozadu.
Ano uznavam...v tych starych castiach mi to prislo ako normalne, ze je tam zlty, cierny, biely a ze spolu dobyvaju vesmir. Lebo ono to tak mozno o tych 200 rokov ak sa tu nepozabijame aj naozaj bude.
Je zaujimave, ze tam to dokazali dat tak prirodzene, na rozdiel od najnovsich casti, kde mi prisli lesbicke a gay sceny ako past na oko...bolo to tam strasne nasilu.
Pritom v inych filmoch, ci serialoch to dokazu tvorcovia zakomponovat tak prirodzene, ze si to clovek ani nevsimne....tu to bolo bohuzial z mojho pohladu viac ako silene...len preto zapacit sa vsetky a nikoho pritom neurazit.
Netvarme sa, ze su to nove veci, je to tu dlho, mozno teraz sa dava tomu vacsi priestor v mediach, ale beznemu cloveka by to malo nechavat chladnym (myslim tie nasilne mee too a pod).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat