Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Reklama na Zalandoo je je hnusna. V tom sa tu asi zhodneme.
A presne viem ako vznikla.
Na centrale mali poradu...sme v strate (firmu sledujem na burze), musim nieco vymysliet, ideme do reklamy v TV..co vymyslime?
Oddelenie frikulinov prislo s inovativnou myslienkou, ze sa zvezu na momentalne popularnej vlne zrovnopravnenia vsetkych ludi sveta...co je samo sebe hlupa myslienka uz v podstate....nikdy nebudeme rovnopravni, pretoze nie sme rovnaki. To si mysleli komunisti, ze to moze fungovat, ale nefunguje to.
A tak prisli s tymto odpadom.
Je mi to jedno, je to reklama firmy padajucej na dno. Nezaujima ma to.
Ale deju sa ine veci.
Ludia stracaju zdravy rozum.
Pred par dnami som s udivenim cital clanok ako Slovenska advokatska komora (SAK) ide disciplinarne riesti jedneho advokata. Jeho previnenie? Povedal v rozhovore, zeby neobhajoval momentalne stihanych zlocincov, iba v pripade, zeby spolupracovali s policiou. To je ok, advokat moze odmientnut obhajobu klienta a je to celkom pochopitelny nazor.
Co vsak pochopitelne nie je je krok SAK, kedze podla nej urazil tymto vyrokom vsetkych ostatnych advokatov, ktori tychto zlocincov obhajuju tak ho idu disciplinarne stihat.
Wtf?
Pride mi to, ze ludom chyba elementarna logika a spajaju nespojitelne veci, splietaju z hovna bic, proste ludom uz uplne drbe.
Ono to nie len o SLA, predviedol to tu prednedavnom aj Hastrman, ktory mi tu ukazal uzasnu logicku uvahu, vyprodukovanu v jeho fantazii. V Korona vlakne som namietol, ze co chce ockovat na Bolerioze, ked nejde o virus. Na to som bol opraveny, ze sa ockuju aj proti bakterialnym chorobam (co je spravne, ja svoj logicky skrat uznavam), ale co ma dorazilo bola Hastrmanova uvaha, ze ja som povazoval TBC za virusove ochorenie. TBC som nespomenul a jedine, co som si dovolil napisat bolo, ze co chces ockovat na Bolerioze, ked ide o bakterialne ochorenie.
Tomu vravim, ked niekto upleta z hovna bic.
Takze preco sa divime, ze marketingovi frikulini vymyslaju debilne reklamy, ked my sami (vid SLA, ci Hastrman) vyrabame nelogicke uvahy, obvvinujeme ludi z vymyslenych veci, podsuvame im myslienky, ktore ich nikdy nenapadli, nikdy neboli vyslovene a pod?
A nieco zo sportu...ak mi nieco vadi momentalne tak je to debilne poklakavanie pred zapasom...nemam nic proti tomu ak to robi muzstvo EN lebo to povazuje za spravne, je mi vsak protivne, ked sa to apriori vyzaduje od ostatnych muzstiev.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat