Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Samozřejmě, násilný trestný činy existují v každé společnosti, ale v některé je to prostě četnější. I Švédi začínají být zděšeni, jak jim tam roste kriminalita. Čím to asi bude, těm modrookým blonďákům asi hrabe a tak se mydlí mezi sebou.
Něco jako vraždy ze cti v Evropě taky není běžným zvykem. Ale někde na Blízkým východě se to praktikovalo.
Já chápu Mifa a jeho postoje a vcelku s ním souhlasím. Nemám problém s Ukrajicama, co bydlí pod námi, vedle nich Mongolci, všichni fajn lidi, ten mladej Mongol studuje údajně na doktora. A proč mi nevadí? Protože ctí pravidlo "V Římě buď Římanem". Nemají tady stáda jaků a jurty za městem. Žijí podle pravidel a zákonů země, do které přišli. Nepřinesli si šaríju jako vlastní právo a pohrdání zákony země, od které získávají obživu.
Nevadí mi cizinci, pokud přijmou pravidla země, kde chtějí žít. Ani jejich zvyky, ať se modlí kde chtějí. Ale když přitáhnou, očividně pohrdají původním obyvatelstvem a vznášejí nadstandardní požadavky, nelze je považovat za cokoliv jinýho, než za okupanty. Asi jako ti "taky křesťani", co jsme je přijali z Iráku, dali bydlení a místo vděku začali řvát, že to není bydlení, ale stodola a pak stejně zdrhli do Německa. Nebyli jsme jim prostě dost dobří, tak ať táhnou k čertu, tady je fakt nechcu. Takový ne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat