Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

jenze kdyz znasilnuje/boda ten "spravnej bilej" tak nad tim jen mavnes rukou, jak to udela cernej, mas z toho hned aferu na titulni strane.

Možná tak v Česku.
Jinde je to přesně naopak, zabijou bílého ani článek nenapíšou, postřelí černého jak krade, a už je to rasizmus, a zapalují a rabujou se obchody.
Ve FR u magrebánckých čmógrů v novinách nepíšou ani původ, jen “mladistvý nebo nezletilý z periferie” ukradl nebo pobodal, když je to evropan, tak napíšou bílej Evropan z východu, protože kdyby napsali Algeriánec, tak by jim podpalili Paříž což by nebylo mimochodem poprvé.

PS: Hlavně na mne nechod s rasizmem, mam hodně přátel i kolegů z Afriky, až na muslimany (a né všechny) rasový problém nemám s nikým. To že se mi hnusý že všude rvou buzíky jak se trkají do řiti, asi jsme rozdílná generace. Kdyby přiroda chtěla aby se muži trtkali udělala by nám piču.

Bydlím v cizí zemi, a problém integrovat se nemám tak jak z té země nepotřebuji dělat Čr, to bych mohl rovnou zůstat doma ..
Ono, ani v tom nevidím logiku, opustit zemi, někam dojed, a mermomocně tam vytvářet podmínky a pravidla země, ze které jsem odjel. A jestli si nějaké mamlas neumí najít práci doma, v cizině mu do náruče nespadne. Stejně velké procento pristěhovalcu jsou ekonomičtí kterí jdou jen po sociálních dávkách.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat