Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

No ty mas co vypravovat o nesmyslech. Dobre pamatuju ty tvoje blaboli kterym jsi rikal "alternativni pravda".

Vávra si hru musel obhajovať pred americkými žurnalistami

Neco konkretniho by nebylo, nic takoveho jsem nezaregistroval. Jen si tu vytvaris obri konspiraci (jako obvykle). Vsechno jedes na bazi vlastnich domnenek.

Netflix je podnikatelsky subjekt jako kazdy jiny. Co delaji, delaji pro zisk ne aby se zavdecili nejake domnele miniskupince zlych extremistu. Kdyz jim pridani cernocha do filmu prida 5% na sledovanosti oproti verzi bez cernocha, tak ho tam proste daji. Ne proto ze jim to naridili nejaci teploiluminati, ale proto, ze je to vynosnejsi. Jestli jim na kazdeho histericky prskajiciho hastrmana pripadnou dva divaci do plusu, tak tam proste ten cernoch bude.

A klidne at je stredoveka anglicka kralovna gronska lesba, kdyz bude mizernej scenar a hrozny herecky vykony, je to uplne jedno. Nedivej se na to, kdyz te to irituje. Pokud to je tak strasne jak ty si myslis, tak to bude prodelecne a priste ti tam daji ty tvoje spravne barvicky. Teda pokud nevyrukujes se svoji alternativni pravdou, ze nataci filmy/serialy zamerne prodelecne, protoze tak se vydelavaji penize.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat