Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Ty teda sypeš nezmysly jedna radosť. Vávra si hru musel obhajovať pred americkými žurnalistami, ktorí nemajú poňatie o českom stredoveku, ale išli mu hru za absenciu iných rás mediálne zničiť. To je potom nič moc, keď je tvoja firma narčena z rasizmu. Nabudúce mu ďalšiu hru kvôli mediálnemu lynču ani nemusia vydať, poprípade ak si to vydá aj sám, tak mu môžu steam a ostatní predajcovia odmietnuť predaj problematickej "rasistickej" hry a tým pádom môže ísť akurát tak do prdele a už nikdy nič nevydá.

Netflix a podobné platformy určite rasovo neobohacujú svoju produkciu kvôli expanzii na exotický trh. Tá požiadavka na gay-multikulti pochádza práve z domáceho amerického prostredia. Asi ťažko budeš lákať Arabov na LGBTI obsadenie. V Číne Netflix tuším ani nie je povolený.

. Brecet ze v reklame neni cernoch a ze tam byt musi je stejne "nenormalni" jako tvoje verze kdy brecis ze tam cernoch je a ze tam byt nesmi.

To je jednoduché. Nikto sa nebude sťažovať na černocha vo filme, ak tam má svoje opodstatnenie a jeho rola pôsobí prirodzene. Ak sa ale točí film zo stredovekého Anglicka a kráľovná je černoška, tak to človeka trocha irituje. Úplne rovnako by ma ale iritovalo, keby sa točil film o Manse Musovi a hral by ho blonďavý beloch.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat