Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Kde rikam ze si ji zaplatil. Mozna jo, mozna ne, ale faktem je, ze se tomu prakticky vsichni vysmali a mel z toho celosvetovou reklamu.

Ja nikde zadnou stranu nemam, to ty jsi na jedne, ktere nadava te druhe strane a pritom predstira, ze je ten normalni. Normalni lidi nemaji potrebu resit nejakeho cernocha v Potratovi a ani je nenapadne misto sledovani filmu s lupou u obrazovky na 25% rychlosti hledat vsechny cernochy ci asiaty a hledat nejake konspiracni lobby.

A jestli to tam dali aby zvysili sledovanost/navstevnost, tak nejak nechapu proc to hazis na jakesi multikulti lobby. Proste to delaji, protoze to je vyhodnejsi a ne proto, ze jim to nakazuji nejaci multikulti iluminati. Stejne s topu reklamou, kdyz tam daji cernocha aby si tim ziskali 10 (cislovka smyslena pro snadnejsi ilustraci) extra zakazniku za cenu toho, ze tim naserou redmaxe, tatrmana a prasaka, tak to zase nedelaji protoze je k tomu kdosi tajemny v pozadi nuti, ale proto, ze je to pro vyhodnejsi. Normalni (myslim skutecne normalni) lidi tohle nejak neresi, to jen jista skupina (prohlasujici se za normalni) nema nic lepsiho na praci nez pocitat nebile/neheterosexualy na obrazovce a videt v nich kruteho nepritele.
Koukni ta to tvoje omylane KCD, kolik lidi si myslis, ze tu hru nekoupilo, protoze tam nebyl cernoch? Ja bych se odvazil rici ze ten pocet se bude blizit limitne nule. Myslis ze by ta hra sla vic na odbyt kdyby tam byli cernosi? Mozna by to par extra lidi kvuli cernochovi koupilo, ale taky by se na to nekteri vybodli jako na kravinu, nebo lidi jako ty by si to nekoupili ciste z demonstrativnich duvodu. A kolik lidi se o te hre dozvedelo (a koupilo) jen diky "afere" ze tam neni cernoch? Chces si hrat na normalniho cloveka, ktery mysli, tak se zamysli.

Normalni lidi neresi ze v KCD neni cernoch. Stejnetak normalni lidi neresi ze v letaku Lidlu predvadi mikinu cernoch.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...