Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politicky korektní reklamy

Vsechno zacina u voleb, pokud pujdes volit politicky, genderove, rasove i vselijak jinak vyvazene jedince, nemuzes se divit, ze nam tito rozmaniti jedinci diktuji svou agendu. Proste jsme dovolili, aby tito lide meli moc a oni ji vcelku logicky vyuzivaji k tomu, aby prosadili, to co oni chteji. Neni na tom nic divneho.

Logicky ruzni takovi slunickari se nevyskytuji jen v politice, ale i v byznyse. Proc by nemohla existovat firma jako je Zalando, ktera prodava modni obleceni pro z naseho pohledu exoty, z jejich pohledu svym zakaznikum. At me nikdo nechape spatne, v tom zadny problem nevidim, vubec mi do toho nic neni, ani do jejich reklam.

Horsi je to s jinyma firmama a klidne bych si tipnul, ze to muze byt pripad i toho tady zmineneho Morgana, ze nestoji o nejakou aferu, ze by snad byli rasiste nebo neco podobneho a protoze se vladnoucich aktivistu jednoduse boji, tak maji pochopitelnou reakci, ze radeji udelaji nejak vyvazenou reklamu, aby je nikdo nemohl osocit.

Stejne tak je zase logicke, ze se mezi vladnouci aktivisty obcas vklini nejaky ten patolizal, ktery jejich agende sice neveri, ale vidi v ni prilezitost pro vlastni obohaceni. A obcas je odhalen.

---

Zakladem jsou ale volby, nikdo ti ZATIM nebrani jit volit nejakou xenofobni stranu, u nas bohuzel jedine Okamurovo SPD, aby se zvysil vliv ne-slunickaru. Blby reknes si, ale ta moznost tam je. Pokud ji nevyuzijes, pak se muzes jen rozcilovat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat