Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pořád jsme jen dojný krávy pro mobilní kartel

Dost dat, to je abych se nemusel bát podívat se na půl hodiny na YouTube, pustit si na pár hodin Spotify. Takže alespoň 10 GB. Když mám smartphone, rád bych ho využil naplno i mimo domov, k tomu jsou koneckonců dělaný, proto máme LTE, dělá se 5G. Nemusel bych se pak připojovat k firemní síti, která nejen že má filtr na nežádoucí weby, ale je značně nespolehlivá. S usmolenými 2 GB měsíčně si musím videa a hudbu odpustit. Resp. já hudbu až tolik streamovat nepotřebuju, ale manželka by to v práci ocenila.
Takže je to u nás pořád jak na arabským tržišti, buď oficiální tarify za neskutečnou dardu, pokud chcete dost dat, nebo za menší prachy data jen na ochutnávku. Pak nezbývá než zkusit smlouvat s operátory, nebo doufat ve firemní/zaměstnanecký tarif, jehož cena a FUP je dán velikostí firmy a její schopností vyjednávat.

Když Vodafone převzal UPC, tak jsem tajně doufal, že mi nabídnou nějaký zajímavý tarif, když už u nich mám internet. Jo, ozvali se, ale tu jejich "super" nabídku si mohli strčit do kokosu, protože to stejný nabízeli i na webu. Ani nebyli schopni vyjednávat, protože prej nic jinýho nemají. Přitom bych byl ochoten k nim jít, kdyby z podpultu něco vyštrachali. Takže nasrat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat