Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Izrael: Děkuji, výborný příteli

Děkuji, výborný příteli. Netanjahu ocenil Zemanovu podporu Izraele

Zdar, docela by me zajimalo, jak se na tohle divate. Myslim, jak Zeman vyvesil tu Izraelskou vlajku a tak. Ja to reknu rovnou, u me si splhnul, ikdyz mu tu furt nadavam, ze uz je senilni. Nevim teda, jestli to byla jeho svetla chvilka nebo koho to napadlo. A vlastne ani moc nesleduju tu situaci, nezajimam se o tyhle veci. Vim teda, ze se posledni dobou rika, ze v tom konfliktu uz davno Izrael neni ten jednoznacne dobry, ale zase kdyz vidim ruzne ty islamisty, tak ono tyhle primitivove asi dokazou casem vycerpat kazdeho a pak treba i ten lepsi to zacne "zbytecne" hrotit.

Obycejny lidi to maji jiste tezky na obou stranach a urcite mam sympatie se vsema normalnima lidma, jenze proste ty islamisti, to je proste z principu jejich uceni neco, co v modernim svete nemuze najit pochopeni. V podstate si myslim, ze to nema daleko k hitlerovskymu nacismu a tezko se s tim da nejak normalne szit a tyhle islamisty by bylo nejlepsi zakazat!

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja len, že je zaujímavé, že počas vlády Donalda Trumpa bol vo svete pokoj, medzi Izraelčanmi a Pales…
Hastrman 19.05.2021 20:55
Hastrman
Ja len, ze je zaujimave, ze pocas vlady Trumpa Ethereum stupalo a teraz strasne spadlo ako nastupil… nový
fleg 20.05.2021 06:11
fleg
počas vlády Donalda Trumpa bol vo svete pokoj Ale no tak... namátkou Írán, Kurdové.... nic? poslední
Moas 20.05.2021 06:11
Moas
Můj názor na to je, že je mi to jedno, resp. vůbec nerozumím pozadí Izraelsko-Palestinského konflikt… nový
Moas 20.05.2021 06:08
Moas

Ja len, že je zaujímavé, že počas vlády Donalda Trumpa bol vo svete pokoj, medzi Izraelčanmi a Palestínčami prímerie, no akonáhle nastúpil Biden, konflikt v Palestíne obnovený so zosilnenou intenzitou a už sa nám znova črtá aj konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou. Čím to je, čím to je...

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru