Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč se mi stále objevují reklamy na pánské obleky?

Třeba to jen zkouší, i když 80% už je dost. Mohlo třeba být něco na nějaké stránce a mohla tam na chvilku delší, než krátkou zůstat zaparkovaná myš.
Já normálně reklamu vnímám ale nijak neřešim, jestli funguje nebo ne, to je věc jiná. Ale když se stane něco takového, to si všimnu. Jednou jsem třeba rozkliknul nějaký odkaz, který sliboval protichůdné zázraky (nějaká nano-oboustranná lepicí páska ... jo v té době jsem si zjišťoval v papírnictví, jaký mají sortiment oboustranných lepenek, tak asi proto se mi ukázala). Po rozkliknutí jsem se dozvěděl to samé, že je zřejmě obdařena nadpřirozeným smyslem, protože drží naprosto pevně a neoddělitelně a jde s ní napevno přidělat cokoliv bez otravného a prašného vrtání, ale lze ji použít třeba pro odkládání nožů (nalepením - pak ale by neměla držet pevně) a že ji lze sundat bez poškození podkladu (což je v konfrontaci s prvním trvzením nesmysl, navíc tam byla normální zeď jako ukázka toho, jak to podklad nepoškodí, ale hlavně že drží pevně). Tímto klikem jsem si vysloužil to, že jsem touhle reklamou měl ještě minimálně půl roku vytapetované všechny spřátelené stránky, což mi připomíná, že jsem to už dlouho neviděl.
Jiný případ byl s mášou a medvědem. To ještě žil kolega a nějak vzpomínal na jen počkej s tím, že si nemohl vybavit jinou ruskou pohádku (vyjma mrazíka) a kdo ví, jestli ještě rusáci dělají tak pěkné pohádky. Tak jsem mu říkal o této tehdy skoro současné a abych svá slova podpořil, tak jsem vyhledal informace. Na druhý den jsem byl u příbuzných a protože jsem čekal poštu, tak jsem se u nich přihlásil do mejlu. A najednou, kde se vzaly, tu se vzaly reklamy jako povlečení s mášou a medvědem. Přitom u sebe jsem takové reklamy neměl. Ani předtím, ani potom.
Takže různé kiksy se stávají, spousty si možná ani nevšimnu, tohle jen, že to zrovna mělo nějakou logickou souvislost a vybočovalo to z normálu.
Docela zajímavý byl okamžik, kdy můj nový počítač byl "tabula rasa". A vzhledem k tomu, že se v tu dobu rekonstruovala kancelář (respektive za měsíc se měla, takže bylo zbytečné nosit nový počítač tam, když vše ostatní pomalu stěhujeme ven), měl jsem ho v jiné místnosti a tím i s jinou IP (i pro tu místnost novou, protože v té místnosti předtím internet nikdo nepoužíval a dělníci toho nějak odstřihli víc, než měli, takže k nám musely vést dočasně nové kabely nejen s internetem ale i s elektrikou; vůbec to byl tehdy zmatek), takže chvíli trvalo, než si ho reklamní servery spojili se mnou. Bylo zajímavé sledovat, jak zkouší, na co se chytnu a jak se chytaji každé příležitosti.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat