Ty z f.f.? Ani jeden, předražené bludy ať konzumují ti, který rádi umíraj pomalu.
Raději pomalu, než nikdy.
Dobře, tak umírat za živa. Víš otom že strava ovlivnuje tvoje myšlení, hormony, sebevědomí, což ovlivnuje tvůj výkon v životě? V zdravým těle zdravý duch. Už jsem viděl nějakej článek kde teenager rád jedl kureci prsa z kfc. Z tech hormonu, antibiotik o nulove nutricni hodnote mu rostli kozy.
Tak to ví snad każdý, ale když jinak člověk jí zdravě..
Víš otom že strava ovlivnuje tvoje myšlení, hormony, sebevědomí, což ovlivnuje tvůj výkon v životě? V zdravým těle zdravý duch.
Dodnes jsem netušil, jak je snadné stát se supermanem. Ale že jsem mladý, krásný a inteligentní, si o sobě myslím už dlouhá léta.
umírat za živa
Nenapadá mě jiný způsob umírání.
Žádný, protože je to odpad, ze kterýho se vaří polívka. Akorát fastfoody z toho udělaly něco hogofogo, aby na levné surovině měly super marži. Kosti a kůže, skvělá přísada do separátu.
Onehdá jsem četl, že ten separát je vlastně zdravější než maso, protože díky tomu prachu z kostí, který se nevyhnutelně do masa taky dostane, je to maso vlastně mnohem bohatší na vápník....
Z fastfoodu 0. Ak doma pečieme kura vcelku, občas pooberám a zjem.
0. Kuze na kosti, na to se muzu vybodnout.
Jedno. Jako součást čtvrtky kuřete, když je doma k obědu.
Když sníš třicet křidýlek, znamená to, že jsi zmrzačil patnáct kuřat. Se divím, že na tebe ještě neskočila liga na ochranu kuřecích životů - CHLM.
Přesně.
Když jdu kolem řeznictví, tak tam maji vystavená kuřecí prsa, stehna, o kus dál drůbky a občas za směšnou cenu i kostry na vývary - křídla, pařátky a hlavy jsem tam neviděl, myslel jsem, že to hážou do odpadu, ale zjevně si každé zboží najde svého kupce ...
Ano, a ani částečně to není kvůli nízké ceně.. Křiďla sem měl vždy nejradši, je to díky tomu že chuť je mnohem lepši než u kuřecích stehen apod. a myslím tim křidla výhradně grilovaná. V ostatních variantách mi nechutnají.
Ani jedno. Mrmlať sa s obíráním nechávám nezletilým. Já si uvařím guláš.
Kilo a půl na familii. Nejdříve pomalý pečení, tak 2h při 110°C, pak marináda a prudký žár. Křídla jsou perfektní jídlo jak z pravěku 😀.
Ty z f.f.? Ani jeden, předražené bludy ať konzumují ti, který rádi umíraj pomalu.
Raději pomalu, než nikdy.
Dobře, tak umírat za živa. Víš otom že strava ovlivnuje tvoje myšlení, hormony, sebevědomí, což ovlivnuje tvůj výkon v životě? V zdravým těle zdravý duch. Už jsem viděl nějakej článek kde teenager rád jedl kureci prsa z kfc. Z tech hormonu, antibiotik o nulove nutricni hodnote mu rostli kozy.
Tak to ví snad każdý, ale když jinak člověk jí zdravě..
Dodnes jsem netušil, jak je snadné stát se supermanem.
Ale že jsem mladý, krásný a inteligentní, si o sobě myslím už dlouhá léta.
Nenapadá mě jiný způsob umírání.
Žádný, protože je to odpad, ze kterýho se vaří polívka. Akorát fastfoody z toho udělaly něco hogofogo, aby na levné surovině měly super marži. Kosti a kůže, skvělá přísada do separátu.
Onehdá jsem četl, že ten separát je vlastně zdravější než maso, protože díky tomu prachu z kostí, který se nevyhnutelně do masa taky dostane, je to maso vlastně mnohem bohatší na vápník....
Z fastfoodu 0. Ak doma pečieme kura vcelku, občas pooberám a zjem.
0. Kuze na kosti, na to se muzu vybodnout.
Jedno. Jako součást čtvrtky kuřete, když je doma k obědu.
Když sníš třicet křidýlek, znamená to, že jsi zmrzačil patnáct kuřat.
Se divím, že na tebe ještě neskočila liga na ochranu kuřecích životů - CHLM.
Přesně.
Když jdu kolem řeznictví, tak tam maji vystavená kuřecí prsa, stehna, o kus dál drůbky a občas za směšnou cenu i kostry na vývary - křídla, pařátky a hlavy jsem tam neviděl, myslel jsem, že to hážou do odpadu, ale zjevně si každé zboží najde svého kupce ...
Ano, a ani částečně to není kvůli nízké ceně..
Křiďla sem měl vždy nejradši, je to díky tomu že chuť je mnohem lepši než u kuřecích stehen apod. a myslím tim křidla výhradně grilovaná. V ostatních variantách mi nechutnají.
Ani jedno. Mrmlať sa s obíráním nechávám nezletilým. Já si uvařím guláš.
Kilo a půl na familii. Nejdříve pomalý pečení, tak 2h při 110°C, pak marináda a prudký žár. Křídla jsou perfektní jídlo jak z pravěku 😀.