Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem kam svet speje (povaha ľudí vo svete)

Vymývame mozgy, furt všade len BLM, LGBT, Covid, rozprávame o tom už až tak veľa že ľudstvo už ani nevie čo samo robí. Ale o tom sa mi hovoriť nechce. Čo by som chcel hovoriť je všeobecné správanie ľudstva a to ako sa vyvíjame, proste naša evolúcia... nechcem tu rozoberať konkrétne sračky, tých som už počul fakt priveľa,... tak sa poďme porozprávať o všeobecných názoroch na ľudstvo...

môj osobný názor je že ľudstvo potrebuje tretiu svetovú, alebo nejakým spôsobom výrazne preriediť. A to konkrétne preriediť od určitých pre spoločnosť nepotrebných ľudí. Ľudí, ktorý v podstate nerobia nič kreatívne, nijak nepomáhajú tomu aby ďalšie generácie žili lepšie, ale len žijú sračkoidný život typom musím byť čo najhlučnejší, všetkých otravovať svojimi názormi, byť ten najväčší "Influencer" či jak sa tomu piči nadáva. Globalizácia a otvorenosť sveta vedie fakt k vytváraniu extrémneho množstva problémov kde prakticky ani neexistujú, a ja sa tak pýtam či nie je lepšie žiť v menšej skupine ľudí,... ľudí, ktorý nepotrebujú riešiť niekoho koho možno prvý krát videli, aj to len na fotke na FB, a prečítali jeho 2 príspevky a už mu z toho mozog jebe a musí okamžite riešiť sračky a "recenzovať" človeka, o ktorom v podstate nič nevie. Týmto sa už nakazil snáď celý svet.

NIKOHO, ale fakt NIKOHO nezaujímajú názory a kecy ľudí, ktorý nijak neovplyvňujú ich život. Internet ale jaksi "spája ľudí"... a to dosť špatným smerom. Neviem do akej úrovne je otvorenosť prínosná a od akej úrovne už opak je pravdou.
Popravde, zaujíma vás tento môj názor? Ak áno, tak to môže byť len z 2 dôvodov. Buď vás zaujíma práve tento konkrétny kec, pretože vás ovplyvňuje, ale nepotrebujete všeobecne premrhávať život nad čítaním sračiek, alebo ste druhá skupina závislých od "socializácie" čo keby im na displej sa zobrazilo miliarda riadkov textu v podobe postov od rôznych ľudí, tak je musíte zaručene prečítať všetky. Oh, dúfam že tu taký nie sú. Ako nechcel by som žiť v tele kokota za monitorom čo musí fotiť svoju hlavu so záchodovou misou v pozadí a tváriť sa že je v lietadle. Kam ten svet speje?

Môžeme proste robiť niečo produktívne a niečo, čo ľudstvo posunie dopredu?
Změna předmětu, původně: debilom debiluje aka kam svet speje (povaha ľudí vo svete) (Jan Fiala)

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat