Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem jemný Apple iPhone vs nekompromisní vyhazovač Xiaomi

Jde o to, ze chudáček nepochopený Sempron si koupil ve slevě klump A (což považoval za výkon hodný obdivu, protože to nezvládne jen tak každý - teda, většina dětí od takových 6 let výš s něčím takovým problémy nemá, ale Sempron je prostě chlapák, protože to dokázal taky) a napsal tu o tom sérii debat, načež zjistil, že tu jsou samé nenávistné a závistivé socky.

Nenávistná a závistivá socka se pozná celkem snadno tak, že splňuje aspoň jeden bod z následujícího seznamu:
- nemá klump A
- nepovažuje vlastnictví klumpu A za chlapácké
- nechce mít klump A
- má i něco jiného, než klump A
- mylně tvrdí, že nepotřebuje něco z toho, co klump A nabízí či dělá
- mylně tvrdí, že potřebuje něco z toho, co klump A nenabízí či nedělá
- říká o klumpu A něco, co Sempron o klumpu A neříká
- neříká něco z toho, co Sempron o klumpu A říká
- mluví o něčem jiném než o klumpu A

Poté, co zjistí, že tady není nikdo jiný, než nenávistné a závistivé socky (viz předchozí seznam) ten klump A nějakou dobu kromě obdivování i zkouší použít a zjistí, že s tím jsou jen samé problémy. Takže prodá klump A a hrdinně koupí klump B. Následně přijde o jediné pravé a inteligentní přátele, kteří prošli bez úhony předchozím filtrem, protože tito jediní praví a inteligentní přátelé teď Semprona podle předchozího seznamu automaticky považují za nenávistnou a závistivou socku.

Takže tady napíše další debatu o tom, jak je klump A špatný, protože (seznam všeho co tu padlo, že nedělá, nebo naopak dělá) a že klump B je ten nejchlapáčtější. A že to tady nikdo nechápe, protože to všichni jsou nenávistné a závistivé socky, což se pozná (v předchozím seznamu zaměň A za B), nebo (použij předcházející seznam), nebo zavrhl Semprona jako nenávistnou a závistivou socku, protože nyní neprojde předchozím seznamem.

Že to nechápeš nevadí, on tu udělá ještě pár dalších podobných debat, než zjistí, že ho vlastně celou dobu klump B terorizoval, protože v nějakém pochybném médiu na něj byla reklama a ani přez to mu nezajistil takový sociální status, po jakém Sempron touží (a co mu klump A ve slevě taky nezajistil a místo toho ho jen terorizoval).

Takže prodá klump B a hrdinně koupí klump C, co na něj bude nějaká aktuální reklama a zase se to celé bude opakovat. Dávám tomu odhadem tak půl roku ...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat