Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Přímotopy

Ahoj,

v tomto roce jsme znovu dopláceli strašné peníze. Nevím kde ještě ušetřit a tak mám dotaz. Máme v bytě 5 přímotopů, ale používáme pouze jeden v obýváků, který je nastavený tak na 20 stupňů, někdy na 22
Chci se zeptat, jestli má někdo nějaké rady a tipy jak přímotopy používat. V obýváku máme dva, ale běží jen jeden. Je lěpší aby běželi dva na méně ? Je naopak špatné mít zapnutý jen jeden, který to táhne sám ?
Mátě někdo nějaký svůj postup, který ekonomicky funguje ?

Díky!

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Letošní zima stála na topení všechny více peněz. Bohužel dle tvého dotazu kdy neznáme žádné technick…
nerady 21.04.2021 18:43
nerady
Velikost bytu - 74 m2, přízemí (takže nad sklepením) sazbu na přímotop máme.. Strašné peníze tím mys…
Epa25 22.04.2021 09:15
Epa25
Souhlas s Yardou a najdi si odpovědi před pár týdny na obdobný dotaz, není to ale v "debatách". poslední
nerady 22.04.2021 20:23
nerady

Letošní zima stála na topení všechny více peněz. Bohužel dle tvého dotazu kdy neznáme žádné technické údaje o velikosti bytu, umístění bytu, výkonu přímotopných těles a dalších údajů nedá se na dotaz odpovědět. Co jsou to strašné peníze? Máš sazbu na přímotopy? Jak to funguje když máš 5 přímotopů a topíš pouze jedním? Jak je vytápěná kuchyň, koupelna atd.? A dle mého názoru by toto téma nemělo patřit do debat ale někam jinam.

Velikost bytu - 74 m2, přízemí (takže nad sklepením) sazbu na přímotop máme.. Strašné peníze tím myslím to, že za elektřinu jsme zaplatili 35 tísíc za rok a to jsme dva, vracíme se každý z práce kolem páté. Přímotop běží jen jeden v obýváku, v kuchyní je t=ž, ale není zapnutý. Nikde jinde se netopí, pouze v obýváku jedním přímotopem.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru