Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Výbuch v muničním skladu Vrbětice a ruští agenti

Pokud máme tajné služby, které přijdou s takovým odhalením po více jak 6 letech tak je vůbec nepotřebujeme. Myslím, že "akce Vrbětice" je jen zástěrka jiného odhalení, které nelze zveřejnit jelikož by se mohl prozradit "zdroj" informací. Výbuch ve Vrběticích jde za ministerstvem obrany. Jedna z jeho složek ten areál provozovala a dala souhlas k likvidaci raketového paliva v jeho prostorách pro Bochemii Bohumín. Dokonce na to byla čerpána dotace z EU (před muničákem byla cedule ještě několik dní po prvním výbuchu). V objektu muničních skladů se nic takového nemá dělat. Když jsem před rokem 1990 nafasoval munici či trhaviny v muničním skladě tak za přísného dohledu stráží a s patřičným povolením, ještě podotýkám, že se nespotřebovaná munice či trhaviny musely zlikvidovat na cvičišti a nesmělo se nic vracet (mimo prázdných beden). Pokud někdo vydal povolení k návštěvě muničáku cizím státním příslušníkům a nyní se na to přišlo, tak by mě zajímalo co dělala civilní i vojenská kontrarozvědka celých více jak 6 let a jak probíhala ostraha areálu.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak po necelých deseti letech byla vydána závěrečná zpráva, že my nic, to jen špioni. Recyklaci rake… nový
nerady 07.05.2024 10:11
nerady
Pokud nekdo spachal trestny nebo v tomto pripade teroristicky cin, jak tvrdi nase CIA, tak neni mozn… nový
Jan Fiala 07.05.2024 10:32
Jan Fiala
Tak ted uz tomu vubec nerozumim. Policii případ odloží a pak hledá podezřelé? https://www.novinky.c… nový
Jan Fiala 10.05.2024 15:49
Jan Fiala
Môžu ho hľadať, koľko chcú - v Čechách už dávno nie je. Buď je niekde v iných štátoch a pod falošnou… nový
yYy 10.05.2024 16:28
yYy
Jde o neco jineho. Bud ma PČR pripad uzavřený, (jak nás nedavno šéf STAN přesvědčoval) a odlozila je… nový
Jan Fiala 10.05.2024 18:58
Jan Fiala
Anebo nikdo takový neexistuje, jenom se tady kalí voda. Proč by tady někdo takový vůbec byl, když i… poslední
IQ37 11.05.2024 13:24
IQ37

Tak po necelých deseti letech byla vydána závěrečná zpráva, že my nic, to jen špioni. Recyklaci raketového paliva v areálu muničáku nikdo neřešil, že na to byla dotace z EU, že ještě několik dní po výbuchu byla cedule o dotaci z EU před vjezdem do areálu, že celý areál byl majetkem státu a nájemníci si tam dělali co chtěli. Ono kdyby se přiznalo pochybení státu tak by to stálo na odškodném pro poškozené hodně peněz. Nejlepší je to na někoho hodit. Netvrdím, že tam v tom někdo neměl z ciziny prsty, ale pokud se tam prováděla "recyklace" raketového paliva o stejném složení jako v torpédu na ponorce Kursk, tak pokud není v závěrečné zprávě o tom ani řádek, nemohu této zprávě věřit.:-)

Jde o neco jineho. Bud ma PČR pripad uzavřený, (jak nás nedavno šéf STAN přesvědčoval) a odlozila jej nebo ho uzavřený nemá a pokračuje ve vyšetřování. Ten náš vnitřní ministr v tom ale musí mít bordel, když si každý dělá, co chce.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru