Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Výbuch v muničním skladu Vrbětice a ruští agenti

V tom si myslim, ze byl vyjimecne Babis uspesny, nakonec blbec to neni, gauner je neco jineho a vytahli to na svetlo ve chvili, kdy hrozilo, ze to zverejni jinde a pak by se o nem rikalo, ze je dalsi rusky agent, takze to, ze s tim sli ven, bylo mazany.

A ani nepopiram, ze je dost mozne, ze tu Rusaci delali spionaz, sam taky o tom moc nevim, bych to povazoval za pravdepodobne. Ale samotne vybuchy uz moc ne, bych rekl, ze tam byl typicky cesky bordylek a doslo k nehode. A ikdyby to nebyla nakonec nehoda, tak nelegalni spatne hlidane sklady, ktere nemely vsechna potrebna povoleni uradu, na to co tam skladovali a navic se jeste ukazuje, ze ty povoleni nemeli dost mozna proto, ze tam skladovali nejake u nas zakazane miny, kdy jsme se jako stat pripojili k mezinarodni umluve, ze to na svem uzemi nebudeme skladovat. Proste ten bordel vidim jako zasadni prvotni problem a co bylo dal uz asi nikdo nerozmota.

Ale jak jsem tu psal, Rusaci se tu roztahujou, ja rozhodne nic proti tomu je trochu skripnout, nemam. Akorat je treba to delat chytre.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat