Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Výbuch v muničním skladu Vrbětice a ruští agenti

Mozno trosku offtopic, ale mam otazku na miestnych diskutujucich.
Bez ohladu na to aku stranu zastavame preco mam pocit, ze sa vyjadrujete fundovane k veciam, o ktorych nemate ani sajnu? To musite mat naozaj na vsetko nazor bez ohladu na istotu faktov, ktorych o danej veci vieme? Vy nevidite, ze vas nazor je vzdy podfarbeny vasim emocnym postojom uz dopredu?
Rusofil, respektive protizapadna strana bude vsetko spochybnovat, antiruska strana bude zase vsetky vyjadrenia brat ako hotovu vec.
Pritom vsetci mame zufalo malo informacii o tom vsetkom.
Moj povodny nazor bol 50:50, pretoze kludne to mohla byt nehoda, ktora sa zvaluje na Rusov, ale kludne aj ich akcia, ktora mozno nevysla tak ako mala.
Momentalne sa uz priklanam na stranu ceskej rozviedky, pretoze vysli najavo nove informacie o vybuchoch bulharskych municakov, ktorych bolo tusim dokonca 5 v priebehu cca 3 rokov.
Okrem poctu je podozrive aj to, ze tam boli vzdy zaznamenany pohyb ruskych "turistov", cize cesky "scenar", takze mame tu 2 celkom velke nahody...relativne vysoky pocet vybuchov municakov, kde vraj nakupovala Ukrajina (respektive priekupnik pre nu) a relativne casty pohyb turistov, co sa tam boli v tom case prechadzat trosku.
Vybuchy v skladoch sa stavaju, aj u nas bol jeden a boli aj mrtvi, ale bol jeden za cely ten cas a nemotali sa tam vtedy zrovna ziadni obdivovatelia miestnej prirody z vychodu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat