Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Výbuch v muničním skladu Vrbětice a ruští agenti

O seniorech co nalitavaji na Ruzyn, nic nevim, s tim nepomuzu.

Ten municak armade nepatril, bud to tam predtim prodali nebo pronajimali, nejak tak jsem to cetl. Proste se jednalo o soukrome vlastnictvi, kdy soukromnik to tam nemel hlidane, mel tam bordel a navic to vubec nebylo nahlasene na uradech, pritom mel povinnost to hlasit na policii a hasicum, neudelal ani jedno. Duvod proc to tam bouchlo, byl jednoznacne ten, ze tam byl bordel, to je bez debat. Verim zaverum vysetrovani, ze se okolo motali rusti agenti, bud to tam jen monitorovali nebo k tomu vybuchu aktivne prispeli. Kazdopadne tam nemeli co delat a holt mozna pro ne smula, ze se tam nachomejtli a ted se to na ne bude svadet. To ale jen fabuluju. Jak rikam, nemeli tam co delat a kdyz se strka nos do cizich veci, tak se holt obcas prijde k urazu.

Porad ale to dulezite je, jak je mozny, ze tam byl takovy bordel, kolik podobnych bordelu jeste v teto republice mame? To jsou stezejni otazky, ktere by nas mely trapit!

Vypravel jsem tu vtip: Jaky rozdil by ted v koronakrizi byl, kdyby neproblehla zadna sametova revoluce a komunisti se udrzeli u moci? Odpoved je, ze zadny, protoze by tak jako tak byl soucasnym predsedou vlady agent Bures. (On to ale neni vtip, ten clovek pravdepodobne dela predsedu vlady v kazdem paralelnim vesmiru, to je na tom to silene, ze vsechny cesty, ktere lidi vyslapali za poslednich 30 let vedly k jednomu jedinemu bodu - Andrej Babis, premier zeme, ktery nam vsem posere zivoty.)

Mne to uplne znechutilo jit k volbam, kdyz ted vim, ze at se rozhodnu jakoliv, nemohu ve skutecnosti zmenit vubec nic. A abych volil komunisty? Jako nesnasim Babise a pujdu volit jeho becko, ktere ho 3,5 roku podporovalo? Chapes to vubec, ze on je od nich, akorat si zalozil svou odnoz komunistu a nazval ji cynicky ANO, bude lip. :!:

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat