Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Night in Paradise

Opat Juzna Korea, tentoraz mafiansky film v style japonskej jakuzy.
Zo zaciatku som mal pocit, ze sa pozeram na nejaku americku vec...taky klisovity zaciatok o mladom mafianovi, co sa stara o svoju neter a jej tazko choru mamu-jeho sestru.
Predvidal som vyvoj v style US scenara, ale mylil som sa.
[92772-nightinparadisej-jpeg]
Zo zaciatku ma film nezaujal, ale po asi 15min ma napadlo prepnut EN na korejsky original a nieco sa zmenilo....film ma do seba vtiahol a vyvrcholil necakanym finale...vratane poslednych minut, kde sa nekonci vobec tak akoby som cakal.
Mafian Ma je tak nechutny a zaroven charizmaticky, ze ma bavil zo vsetkych hercov asi najviac, aj ked hlavna postava je tiez zaujimava svojou rozporuplnostou.
Nie, necakajte happyend a hlavny hrdina na zaver nevystriela vsetkych akoby to spravil jeho americky naprotivok Bruce W.
Zaverecne sceny vynikaju svojou nauralnou krvavostou a snad jedine co mi vadilo bola prestrelka s rusakom, kde strejcek Jonatan vystrielal spolu s ruskym zabijakom do seba cez dvere cely zasobnik, skoro vsetky gulky trafili ciel a obaja herci tam neprirodzene tancuju po zasahoch a nechcu zomriet.
Zvysny vsak padaju po prvom zasahu a hoci zasahy 10cm nozom su tiez polemicke (tolko bodnuti by bezny clovke nevydrzal) nemam velmi co filmu vycitat.
Reziser si dokonca dopustil aj sexualnu scenu, ktora sa tam ponukala a ktorej by niekto iny urcite neodolal.
Na CSFD ako novinka len 67%, ale za mna velmi prijemna exotika a neyt slabsieho zaciatku dam aj viac.
80%

loading...
Předmět Autor Datum
Dik za tip na dnesni vecer ;-) poslední
HPET 11.04.2021 21:23
HPET

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...