Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Čínské a ruské firmy v tendru na Dukovany nechceme, vzkázali senátoři vládě

Cinanum bych taky neveril.

Ze se Rusaci nad nama snazi ziskat sferu vlivu, tomu verim a rozhodne to nechci. Blby ale je, ze fakticky nejvyspelejsi stat co do zpracovani jaderny energie je Rusko. Rekl bych, ze Cernobyl pro ne byla prilis velka ostuda po celym svete, ze do toho slapli a dneska si z politickych duvodu uzavirame cestu k dost pravdepodobne nejlepsim technologiim, kdyz nebudeme na jaderny energii spolupracovat s Ruskem.

Kdyz to prevedu do oblasti ve ktery pracuju, je to podobny jako by nam stat naridil, ze nesmime pouzivat OCR technologii od ruske firmy ABBYY, jez je pravdepodobne nejlepsi na svete, respektive minimalne slovansky a germansky jazyky ma rozpoznavani nejlepsi na svete. Proste ignorovat Rusaky nelze a kdyz budeme, za prve na to doplatime my sami a za druhy budeme my celymu okolnimu svetu pro smich. On totiz kde kdo, tam kde je to vyhodny, rad k Rusakum prisedne misto nas.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat