Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Čínské a ruské firmy v tendru na Dukovany nechceme, vzkázali senátoři vládě

Rusko vyřadíme, aby na nás nemohlo uplatňovat vliv. Ale USA a ostatní tam necháme, protože ti na nás uplatňovat vliv mohou. To je stejná kravina jako se Sputnikem, do ekonomiky a zdravotnictví se plete ideologie.
Opět by měl zvítězit zdravý rozum, měly by se posoudit podané nabídky i z pohledu výhodnosti a bezpečnosti. Ale vyřazením někoho dopředu jen nahrává našim západním přátelům, aby si našponovali ceny.

Raději zřejmě vybereme zkrachovaný Westinghouse (pardon, teď je to nějaká soukromá firma) a budeme závislí na tom, že nezkrachuje podruhé.

Ruský plyn taky potřebujeme a budeme jej brát přes Německo z NordStream, pokud tedy přátelé ze vzdálenějšího západu nezakleknou na Německo a nedonutí ho NordStream neotevřít. Pak bychom konečně mohli vozit zkapalněný břidlicový plyn z USA (za několikanásobně vyšší ceny) a naši senátoři by se tam konečně blahem posr...
A že to doteď proudí přes Ukrajinu? Jak dlouho to proudit ještě bude, když se USA snaží v Ukrajině rozpoutat další válku?

To je fakt ideologie důležitější než cokoliv ostatního?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat