Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tchajwanec perlí

Jako svym zpusobem ma pravdu, zamestnanec na home office nejezdi MHD, tudiz by mu mel dopravce vratit pomernou cast penez rocniho predplatneho. Tu pak muze zamestnanec na home office darovat potrebnym zchudlym podnikatelum, napriklad i dopravcum, kteri nebudou mit co do huby, kdyz budou muset pulce naroda vratit penize na dopravu. :-)

Osobne se trochu domnivam, ze tento zpusob prerozdelovani neni prilis ucinny a sam bych to nedoporucoval, ale pro levicaka z ODS to urcite je realna alternativa. ;-)

---

Co se tyka toho upresneni, ze to navrhuje ve verejnem sektoru, tam bych s tim taky souhlasil, ovsem obavam se, ze reakce tech zamestnancu, kdyby neco takoveho proslo, bude takova, ze druhy den po schvaleni neceho podobneho, zacnou jezdit vsichni do prace. On totiz ten home office ty lidi bavi jen do te doby, dokud nejde o penize, ale jakmile by to znamenalo, ze dostanou lidi mene, tak mate konec home office nez stacite mrknout.

Z toho teda jasne vyplyva, ze mel senator Vystrcil hodne slabou chvilku, at uz se to snazi vysvetlit, jak chce, mozna na nej leze koronavir, na ten se nakonec da svezt vsechno. :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat