Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Blatný: Není možné naložit vakcíny do auta a rozvážet je po městě

Ale dnes je to tak rok co z nás učinili nevolníky týpci co prostě MUSELI jet lyžovat do Alp i když už se vědělo, že tam ten koronavirus je (vím o případu, že týpek se vrátil z Alp, šel rovnou na poradu vedení a pár lidí tam nakazil).
A další co se prostě MUSELI scházet na mecheche a jezdit do exotiky kde vlády zakázaly zmínky, že s tím koronavirem mají taky problém.

S tým súhlasím, niektorí sa správali úplne nezodpovedne, v čase keď bolo fakt na mieste nevyliezať a čakať, kým sa bude o víruse vedieť viac. Takéto správanie že nič sa nedeje a o mesiac bude všetko ok lebo vírus zdochne ma fakt sralo. Ale rovnako vinní sú aj politici, ktorí nerobili absolútne nič, hoci v Číne už bola panika. Je trochu neskoro zavádzať lockdown a zatvárať hranice po vyskytnutí prvých prípadov.

Ale na druhú stranu, boli by sme v úplne rovnakej situácii aj keby sme sa na začiatku správali mimoriadne zodpovedne (a to Česi aj Slováci v porovnaní so západoeurópskymi degenerátmi sa zachovali vlastne ešte ukážkovo), tak či tak by sa to sem dostalo vzhľadom na našu geografickú polohu a hospodársku závislosť od okolitých krajín. Takže je zbytočné bedákať nad osudom, ktorý sme nemohli ovplyvniť. Za to, čo sa deje tu a teraz sú zodpovední len a len naše vlády. Pandémiu zneužili k šikane, nabalujú si pritom vačky a sú absolútne neschopní vymyslieť udržateľné riešenie (tým nie je lockdown, ani rúška).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat