Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Blatný: Není možné naložit vakcíny do auta a rozvážet je po městě

Ještě jsem si vzpomněl: Když po plyšáku šla pod kytičky Tesla co jsem měl to potěšení tam od školy pracovat, někdo si vymyslel akci "Konstruktéři na pomoc obchodníkům" - vytvořily se dvojice, taky jsem se zúčastnil, dostali jsme přidělenou oblast, kde jsme týden objížděli firmy a nabízeli naše výrobky.
Pokud jsem mohl posoudit, kdyby ta akce proběhla, dokud Tesla ještě byla pevná v kramflecích, mohla být velmi užitečná, jak pro nás tak pro zákazníky. Ale to asi nikoho nenapadlo, to by tak hrálo aby do toho obchodníkům kecali nějací blbí konstruktéři.
Zajímavé bylo, když jsme se pak sešli a referovali, co jsme se dozvěděli, zjistilo se, že ta akce jaxi neměla ouřední požehnání. Hlavní papaláš od toho dal ruce pryč, jeden z vedlejších papalášů prohlásil, že když se nic nestalo, tak on to tedy zpětně povoluje.

A wo tom to je. Potřebujeme papaláše co se nebojí dát svou kůži na trh když je potřeba - nějakou firmu na rozvoz vakcín jmenuje a soudruzi z ÚOHS ať mu třeba vylížou (_!_)

Ale teď se řeší velký problém, jestli má hlavní hygienička něco proti etniku, jehož jméno nesmíme vyslovovat.
Co dělá pan poslanec, který chtěl v Parlamentu rozdávat flákance Teď by měl přiložit ruku k dílu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat