Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Je to este kamarat?

Zdravim ahoj, mam dlhorocneho kamosa neskôr kolegu, ktorý mi zabezpecil zamestnanie a poukazal na niekolko mojich chyb. Za to mu dakujem a som vdacní, len ten kamos sa trosku rozpracoval zacal podnikat mimo pracu a "nieco sa potom zmenilo" - popravde stal sa z neho velky majster pan ktory pohrda povysuje sa a je arogantný ako nik. Poznam ho roky , nebol zly ale bol trtko co sa za mnou motal po "lokaloch" a spoznaval ludí z inej-mojej strany mesta. Dnes je z neho velky "pán" ktory si lepí nalepky amg 6.3 a podobnú fake hanbu na jazdene stare crepy a pocitovo pri nom sa strasne zle cítim. Je to este kamarat? Mam to nechat tak alebo vsetko vychrlit i ked ten psychos je schopny zpracovat cloveka aby potom mal dilemu ako ja, (mini aspenger). - Hlavne kvôli tomuto neviem ako reagovat. Viem bud lubit alebo nenavidiet, stred pre mna nema zmysel, sak naco? Pytam sa len kvôli robote aby som si neco nepokazil. Asi to pisem aj zbytocne ale potreboval som to dat aspon tymto sposobom von. Dakujem.

Předmět Autor Datum
Zmazte to pane admine. Budem si udrzovat veskery mozny odstup a hlavne nezatazovat vlakno. Holt nekd… nový
eR 01.02.2021 16:44
eR
Tak za me na svete dobre jeste furt je - sice s kamarady pres pocitac, ale zato pravidelne, valka ne… poslední
gilhad 01.02.2021 18:07
gilhad

Zmazte to pane admine. Budem si udrzovat veskery mozny odstup a hlavne nezatazovat vlakno. Holt nekdy clovek da vac :beer::beer::beer:
a uz to taha do "sveta" coz som asi ani nemusel. Upustam tlak, su horsie veci napr. newgestapo a život,- ku všeobecnej radosti žitia nikto nepridava, skor to tlmí lebo asi žívost je problem. Tak len dovi dopo a znova len ked náhodou bude zase na svete dobre.

Tak za me na svete dobre jeste furt je - sice s kamarady pres pocitac, ale zato pravidelne, valka neni, hlad neni, furt je jeste lip jak za soudruhu a jaky si to clovek zaridi, takovy to ma.
(Prej: Extroverti budou trpet, protoze budou zavreny doma a introverti budou trpet, protoze budou zavreny s tema extrovertama - tak to holt mam stesti :-D )

A co se toho typka tyce: lidi se holt nekdy meni. Milovat ho asi nedava smysl, nenavidet uz vubec ne, doporucil bych ho preradit k tem zbylym miliardam, o ktere se nijak extra nestaras.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru