Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Mam to tu prvy?

Tak už jsem taky pozitivní.
Minulý pátek se mi udělalo odpoledne po práci blbě, sobotu jsem prospal s horečkou, všechno mě bolelo. Večer test - negativní. V neděli se k horečce a bolestem přidal kašel, zhoršené dýchání, ztráta chuti, bolest hlavy dohromady s pocitem jak když mě někdo praštil po hlavě - nárazové výpadky paměti (najednou jsem vůbec netušil, co dělám v posteli, když jsem byl v obýváku). Test negativní.
Od pondělí už jsem neměl horečku, začal jsem trochu cítit chuť, přišel jsem úplně o čich. V úterý jsem si nechal udělat pro klid ještě jeden test, poslední. Pozitivní. Takže třetí test, čtvrtý den od příznaků, mě teprve uznal jako pozitivního. Dvě hodiny na to telefonát z hygieny - jak Vám je, koho jste potkal, nikam nechoďte, buďte doma a tak podobně. Nařizuju Vám karanténu do 5.2., ven můžete v sobotu 6.2. Takže mám karanténu od pozitivního testu, že jsem byl zaručeně pozitivní už čtyři dny před je vůbec nezajímalo.

Aktuálně, týden od prvních příznaků, mám kašel, hůř se mi dýchá, necítím ani ťuk a všechno mě bolí. Jinak už žiju docela spokojeně.

Ukázkově jednal zaměstnavatel (malá firma, IT) - v podstatě mi bylo naznačeno, že co bych jako chtěl, dělám z domova a práce je nad hlavu, tak ať koukám makat třeba do umření, v případě akutní potřeby by možná přicházel v úvahu jeden sick day. Aspoň mi nabídli, že kdybych nikoho neměl, můžou mi zařídit přivezení nákupu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat