Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa V jakém obchodě nakupujete nejčasteji?

Tak zalezi, co ma kdo u ruky.

Ja teda muzu porovnat skoro vsechno a ty vetsi obchody Jednota/Coop jsou docela ok, ale treba Kauflandu dam prednost kvuli pecivu, sice polotovary, ale diky tomu to maji cerstvy i v nedeli, takze tam jde o vikendu clovek radeji, nez jinam, kde maji pecivo z pekarny z patku.

Treba Penny, pokud clovek vi, co jde kupovat, tak taky ok, ale ten vyber zbozi tam je maly a jsou tam k dispozici i potraviny, ktery bych rekl, ze k jidlu snad ani nemohou byt.

Opakem bych rekl, ze je Billa, potraviny ujdou, vyber slusny, ale zase je to tam drahe.

---

Takze spis bych to rekl opacne a to obchody, kterym se programove vyhybam: stejne jako jini uz tady zminili, tak Tesco. Navstivim je vyjimecne a vzdycky si rikam, ze tam uz nepujdu nikdy. Pak to za pul roku zase zkusim a prijde mi to zase o chlup ubozejsi. Trebe pred vanoci snad jedinej obchod, kterymu doslo mliko a nebylo. To si clovek rika, co to tam dela za planovace doplnovani zbozi. Pecivo v Tescu je ten nejvetsi hnus, co snad existuje, to same zelenina.

Kam jsem prestal chodit uplne - Albert. Nekolikrat jsem si tam neco koupil v chladaku a bylo to plesnive. Pak mi jedna znama, co v tomhle oboru potravin dela rikala, ze Albert setri a nastavuje chladaky a mrazaky na vyssi teplotu, cimz usetri na energii, ale holt se to tam rychleji kazi. Jestli je to tak opravdu, netusim, ale kazdopadne nikdy nikde se mi vyjma Alberta nestalo, ze bych si koupil baleny eidam a kdyz jsem prisel domu a otevrel to, bylo to plesnive. V Albertu se mi to stalo opakovane, takze zadna nahoda.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat