Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa V jakém obchodě nakupujete nejčasteji?

Do Krpola jezdíme do Luxoru, Sportisima, ale samotný Tesco je pro nás okrajový. Občas tam jde koupit děckám triko s pěkným potiskem. To se pak po cestě zastavíme v Globusu, někdy na dlabanec a k tomu pokaždý koupíme sekanou a pár jejich buřtů.

Privátních značek Lidlu se nemusíš bát, za posledních pár let se mi nestalo, že bych koupil nějakej shit (jo, jednou tam měli konzervy lanšmítu, ty byly hnus, ale to nebyla jejich značka). Pilos je univerzální značka jejich mléčných výrobků, to prostě neřeš, je to mlíko, nebo jogurt, vyrábí to třeba Olma. Nesrovnávej to s Euroshopperem, to je vyloženě brand označující levnej hnus. Lidl to nemá takto odlišený. Pokud máš víc druhů šunky, tak napoví odstupňování ceny. Ale obecně uzeniny mají dobrý, sýry taky. Konzervy jsou o stupeň výše, než od zavedených "značek", Vídeňský/maďarský guláš je parádní. Zkusil jsem koupit strouhaný křen ve sklenici. Ještě nikdy jsem neměl tak ostrej křen ze skla, chutnal jak čerstvě nastrouhanej. A to jsem už zkusil více výrobců, všichni to měli slabý, nebo ještě k tomu kyselý od octa. Ten z Lidlu protahuje nos.
Mají dobrý zmrzliny za dobrý ceny. Objevili jsme tam dobrý ovocný čaje, se zajímavýma příchutěma.
Kupodivu mají dobrou chemii a drogerii - odstraňovače skvrn na prádlo za pár korun, z jejich šamponu proti lupům nemám lupy (což nemůžu říct o mnohem dražších šamponech). Sáčky do košů, co se netrhají.
Pochutiny - dobrý čokolády, tyčinky, sušenky, křupky, chipsy.
Mražený jídlo - mají slušný filé z tresky, bramborový knedle plněný uzeným, na kupovanej polotovar jsou výborný.

Prostě tam nakupuju, protože nemusím řešit výběr z mnoha značek, protože vím, že co koupím, tak bude dobrý. Fakt nepamatuju, že by něco jejich privátního bylo hnusný. Taky už si nehrají na to, že jsou levní, ale vůči Bille je to furt v pohodě.

Privátním značkám udělalo blbý jméno Tesco a Albert, kdy tak tlačili do obchodů největší a nejlevnější odpad.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat