Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Gantz:O a Ghost in the shell (serial)

Nie som fanda japonskych rozpravok, Pravdpovdiac vadi mi ten ich typ kreslenia, ale obcas to zachranuje scenar, ktory byva zaujimavy.
Gantz:O je film natoceny podla rovnomernej anime predlohy, vraj velmi popularnej. Ja nie som znalec, takze mi to nic nehovorilo.
Nicmenej ma uchvalita kvalita grafiky. No posudte sami, nie je to sen nejedneho muza?
[92020-gantzo-jpg]
Min moj urcite;o).
Pribeh je taky klasicky japonsky...mladenec ide domov, v metre sialenec zautoci na starsieho muza a kedze sa vsetci vyparia rozhodne sa mu pomoct. Bohuzial, ked preberali karate chybal a tak je ubodany k smrti. O chvilu na to sa preberie vo zvlastnom oblecku so zvlastnymi ludmi oblecenymi rovnako zvlastne a cely ten zvlastny pribeh sa zacina.
Viac prezradzat nebudem. Nicmenej co mi na tom pekne kreslenom pribehu vadilo bol prave infantilny scenar, ktory povazujem za obrovsku slabinu celeho pribehu, takze vo finale strhavam celych 30%. Nebyt toho scenara dam 90, takto len 60% bohuzial. Na CSFD az 73%, ale mne ten scenar proste vadil.

Z ineho sudka je Ghost in the shell, ktory som uz videl ako film a ten sa mi pacil. Trosku komplikovany, ale pacil sa mi. A to som este nevedel, ze existuje aj serial. A ten ma zaujal. Ovela viac ako film.
[92021-ghost-jpg]
Kresby nie su zdaleka tak prepracovane ako pri Gantzovi, ja osobne preferujem realizmus pred hrackarskymi animaciami, ale ak prizmurim oci, nie je to az take zle.
Co ma vsak dostalo bol scenar, z ktoreho som bol uneseny. Tajne by som si prial, aby animatori z Gantza spolupracovali so scenaristami z Ghostu a vytvorili tak nieco co by sa blizilio k 100%. Bohuzial sa tak nestalo, ale uz davno sa mi nestalo, aby som kresleny serial hltal cast po casti tak nenasytne.
90% u mna, CSFD len slabsich 71%, ale ja som celkom uneseny a budem netrpezlivo ocakavat dalsiu seriu, ktora snad pride v buducom, ci tomto roku.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné příspěvky.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru