Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak nam zabili prezidenta...byvaleho...policajneho

Teda oficialne sa zasamovrazdil a kedze bol sikovny obesil sa na teplakovej suprave?
Vzhladom na to, ze 2 tyzdne dozadu si poranil oko pri cviceni (povodne spravy hovorili o napadnuti, neskor o pokuse o samovrazdu) a ze sa obesil (vraj) na teplakovej bunde na posteli si dovolim veeeelmi pochybovat o tejto oficialnej verzii.
Rovnako pochybujem o inych verziah a to, ze prvykrat dostal bitku od dozorcov lebo sa nechcel postavit na cele a ze ho druhykrat zbili v nemocnici lebo si nechcel sadnut az ho museli nasledne na to poslat na CT...toto by sa mohlo stat snad v Rusku alebo v Cine, ale nie u nas.
V kazdom pripade obesit sa len tak na beznom kuse oblecenia a navyse ak nemate na to miesto (len nizku postel) nie je jednoduche a tej oficialne verzii (kontrola kazdych 30min) proste tiez neverim.
Je to pruser, ten chlap vela vedel, uz nic nepovie a moze to zastrasit aj ostatnych, aby nevypovedali...ze si na neho nedali vacsi pozor nechapem.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nech už je pravda akákoľvek, ja sa teda ku žiadnej verzii neprikláňam, lebo o tom nevím ani hovno, a… nový
Hastrman 18.01.2021 12:55
Hastrman
Vsak si si nepozrel viacero casti? Ved tam hrali uz desiatky politikov, na tom je ten format zalozen… nový
fleg 18.01.2021 13:40
fleg
Nepoznal som to, až teraz som si pozrel na YT niektoré časti. A som veru zhrozený. Humor 0 bodov, to… poslední
Hastrman 18.01.2021 21:08
Hastrman

Nech už je pravda akákoľvek, ja sa teda ku žiadnej verzii neprikláňam, lebo o tom nevím ani hovno, ale tá propaganda zo strany štátnej televízie je mimoriadne nechutná a trápna. http://www.youtube.com/watch?v=OTL_vexPArI&t=5m12s

Ja sa moc nečudujem, že mnohí jeho smrť dávajú na zodpovednosť súčasnej vládnucej lúze, lebo tá miera neúcty voči zosnulému Lučánskemu je odporná, celé mi to tak príde, že sa z toho vlastne tešia, že si to hodil a mimoriadne ich štve, že sa to furt vyťahuje.

Vsak si si nepozrel viacero casti? Ved tam hrali uz desiatky politikov, na tom je ten format zalozeny.
Ci akoze teraz dali Kolikovu ak je to propaganda?
Inak si skus nastuovat popis na CSFD.

Komediálny seriál reaguje na aktuálne udalosti predošlého týždňa cez trojicu svojských postáv. Mickey pracuje na benzínovej pumpe, kde za ním pravidelne chodí jeho bývalý spolužiak, taxikár Dano a málovravný štamgast Jari. Doma aj vo svete sa stále niečo deje a táto trojica má na to svoj vlastný názor.(RTVS)

Nepoznal som to, až teraz som si pozrel na YT niektoré časti. A som veru zhrozený. Humor 0 bodov, totálna nuda a jak sa teraz hovorí "cringe". Politickou agendou je to ale presiaknuté durch und durch. Takže beriem späť, nie je to tou Kolíkovou, ono to propaganda je už vlastne z toho popisu. A to všetko na verejnoprávnej TV.

No, napriek tomu si myslím, že časť s Kolíkovou bola dosť cez čiaru. Nech si teda robia srandu, ale aby si ministerka spravodlivosti robila srandu na štátnej televízii v satirickej relácii z takej čerstvej a citlivej veci, tak to je na vracenie. Dostali sme sa ďaleko s týmito slušnoľuďmi.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru