Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak nam zabili prezidenta...byvaleho...policajneho

Nema, ale preto, ze ty konspirujes na zaklade faktov leziacich vo vzduchu, ktore nemaju pevnu podu pod nohami.
Takze jeho nadacia podporila nejaku nadaciu v CR napriklad. A?
Dajme tomu, ze sa Babuis zucastnil v NY na nejakej konferencii, ci party, ktoru organizoval Soros a mozno bol na nej aj osobne. A?
To su dokazy?
Pre mna su to veci vytiahnute z kontextu, pretoze jeho nadacia tlaci peniaze stovkam dalsich a to, ze sa nejaky statnik zucastni na party, kde bol aj on (alebo ju organizoval) povazujem za uplne normalne, je to ich praca stretavat sa s inymi vplyvnymi ludmi a riesit s nimi veci.
Ale, kde je dokaz, ze peniaze poslane neznamej ceskej nadacii oli pouzite na ovplyvnovanie politicke sceny v CR? Kde je dokaz, ze tam boli poslane s tymo zamerom? Nejaky svedok? Nejake realne podklady?
Kde je dokaz, ze cesky, slovensky alebo neviemaky premier, co prezident na tom raute rokovali priamo so Sorosom, ci s jeho clovekom a nieco si tam dohodli? Ze boli v jednom dome, ci miestnosti predsa dokaz nie je.
Hlavne, ked tam s nimi bola stovka dalsich ludi.
Mne pride, ze pre konspiratorov je kazdy kto ma peniaze a nejaku nadaciu zrazu nepriatel. Pokial bol Gates akitvny v MS nikto nanho neutocil ako chce zotrocit ludstvo, akonahle sa zacal venovat filantropii stal sa tercom neustalych utokov. CIm to tak asi je?
Zuckerberg to iste.
Normalne by som si zelal, aby Bezos, ci Musk skoncili s podnikanim a sli robit nieco podobne a som na 100% presvedceny, ze je len otazkou casu kedy by spadli do rovnakeho sudka.
Daj mi aspon jeden jediny dokaz, ze Soros aktivne ovplyvnoval dianie v nejakom state cez svoje peniaze.
A nie podpora nejakej nadacie, ci stretnutie nejakeho politika s nim mi nestaci.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat