Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak nam zabili prezidenta...byvaleho...policajneho

Lucansky ako prezident policajneho zboru nebol na stope nicomu, nemal by sa ani ako dostat.

Lučanský tady mluvil v tom smyslu, že vyšetřování nepřekážel, nemařil. To nemá nic společného s tím, že třeba nedostal (i třeba později) nějaké nové informace (protože k němu jako významné figuře mohou směřovat, pokud je někdo měl), ani že to hned prozradí, taktické důvody, ani to, že by něco šetřil neznamená, že zasahuje do prvního vyšetřování. Sehnat, ověřit důkazy trvá, taky pokud je podezření na nějaké pletichy pachatelů a vyšetřovatelů nepůjde s tím hned za nimi atd. O tom nemusel hned mluvit a mohl se stat nepohodlným, pokud se někdo o tom dozvěděl. Prostě jako významná a informovaná osoba mohl být nepohodlný jak směru, tak vládě, ale na základě chování vlády to vypadá, že spíše ta druhá varianta. Také majetky Matoviče jsou možným motivem i když nemyslím, že hlavním. I o tom mohl hodně vědět a mít něco rozpracované. Taky je možné, že ho chtěli zlomit, aby ať už pravdivě nebo křivě obvinil Fica a když neposlechl dostal naloženo a pak ho oddělali. Variant je vícero.

Viem, ze si videl na fotke Sorosa a je to pre teba tazke, ale skus trosku popremyslat, overit si fakty predtym nez nieco vypustit a pripadne sa 2-3x po sebe zhlboka nadychnut.

Sorose sleduji především v ČR a velmi dobře vím, koho všechno u nás financuje. Není to málo a u vás to bude podobné. Dělá to i v dalších zemích. Nevím co bych měl ověřovat nebo o čem přemýšlet. Vše mám v ČR velmi dobře odzdrojované a u vás zběžným pohledem je to v bledě modrém to samé.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat